Φασολάκια με κιμά

Πρωτότυπη συνταγή για να δώσετε μια διαφορετική γεύση στα φασολάκια που θα μαγειρέψετε για την οικογένεια:

Υλικά

Φασολάκια 1 κιλό καθαρισμένα
Κιμάς μοσχαρίσιος 1/4
Κιμάς χοιρινός 1/4
Κρεμμύδια 2 ψιλοκομμένα
Ντοματάκι κον κασέ 1 κουτί
Πιπεριές πορτοκαλί 2 κομμένες σε χονδρές λωρίδες
Ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι
Νερό

Οδηγίες

Σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια με λίγο ελαιόλαδο μέχρι να γυαλίσουν. Προσθέτουμε τον κιμά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.Προσθέτουμε τις πιπεριές και μόλις μαραθούν λίγο προσθέτουμε λίγο νεράκι, αλάτι , πιπέρι κι αφήνουμε να ψηθεί για 10 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ντοματάκι κον κασέ και τα φασολάκια. Αν χρειάζεται προσθέτουμε επιπλέον νερό.Μαγειρεύουμε για 20-30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα φασολάκια μας. 

Πηγή: www.chefoulis.gr